Det här receptet finns i ett litet recepthäfte jag fick av en kompis för megalängesen och dessa har blivit en favorit! De är så perfekta i storleken och eftersom de innehåller citron blir de inte för söta, utan lite syrliga.
En utmärkt mumsbit till kaffet!
En utmärkt mumsbit till kaffet!

Kokostoppar med citron och mandelmassa
(8st)
Du behöver:
1 1/2 äggvita
1 dl socker
(8st)
Du behöver:
1 1/2 äggvita
1 dl socker
3 dl kokos
50 g mandelmassa
1/2 citron, skalet och saften
150 g mörk choklad
Gör så här:
Blanda äggvita, socker, kokos och riven mandelmassa. Låt det dra i kylskåpet 30 minuter och rör sedan ner rivet citronskal och citronsaft. Forma till toppar på en plåt och grädda dem sedan i ugnen i 175 grader i 25 minuter.
När du tagit ut dem låter du dem svalna och doppar sedan i smält choklad.
Ringa gärna litle choklad runt toppen för det där lilla extra touchen!
Låt chokladen stelna och därefter bon appetit!
150 g mörk choklad
Gör så här:
Blanda äggvita, socker, kokos och riven mandelmassa. Låt det dra i kylskåpet 30 minuter och rör sedan ner rivet citronskal och citronsaft. Forma till toppar på en plåt och grädda dem sedan i ugnen i 175 grader i 25 minuter.
När du tagit ut dem låter du dem svalna och doppar sedan i smält choklad.
Ringa gärna litle choklad runt toppen för det där lilla extra touchen!
Låt chokladen stelna och därefter bon appetit!
0